Omdömen

OMDÖMEN

Läsa vad andra tyckte om Framstegets Dansklubb

Här har vi samlat vad några av våra deltagare tyckte om att gå en kurs hos oss.

En danskurs med en driven lärare som inspirerar och får en att dansa sitt allra bästa. Danskursen bjuder alltid på många skratt och under mina terminer hos Framstegets Dansklubb har jag utvecklats enormt mycket.

Patric

En blandning av tekniska tips och råd men även nya turer som utmanar både nybörjare och de som jag har dansat med i många år.

Sabrina

Att börja bugga på Framstegets Dansklubb är något av det bästa jag gjort. Det ger så mycket glädje i vardagen, dessutom är det bra träning och man får vänner för livet. Här lär en skicklig och kunnig instruktör ut teknik samt turer som utvecklar dina kunskaper inom dans. Nybörjare som redan kunnig, detta är den bästa kursen du kan komma till.

Jessika

Utan tvekan hög kompetens på Framstegets Dansklubb. Kan jag lära mig dansa då kan Andy lära vem som helst att dansa.

Henrik

Varje vecka får jag min energi i glädjens tecken hos denna underbara familj med Andy som ledare och glädjespridare samt ett gäng fantastiska dansare. Jag hittade er på nätet innan jag flyttade ner. Jag fick svar snabbt och sedan var jag fast. Ni är min 3:e familj och det är helt underbart.

Ingela

Att dansa är fantastiskt roligt, framförallt med en danslärare som har mycket kunskap och bjuder på sig själv. Vi har utvecklats massor under tiden vi har dansat här. det är verkligen höjdpunkten på veckan!

David & Sandra